Руският президент Владимир Путин инструктира въоръжените сили на Руската федерация да гарантират поддържането

...
Руският президент Владимир Путин инструктира въоръжените сили на Руската федерация да гарантират поддържането
Коментари Харесай

Русия праща войници в Луганск и Донецк - щели да играят роля на миротворци ВИДЕО

Руският президент  Владимир Путин  инструктира въоръжените сили на Руската федерация да подсигуряват поддържането на мира в ДНР и ЛНР, според укази, оповестени на портала за правна информация.

„ Във връзка с молбата на президента на Луганската национална република до Министерството на защитата на Руската федерация, въоръжените сили на Руската федерация на територията на Луганската национална република изпълняват мироопазващи функции “, се споделя в параграф 4 от указа за ЛНР. Подобна уговорка има и в постановлението за ДНР.

Освен това президентът разпореди на съветското външно министерство да организира диалози с ДНР и ЛНР за определяне на дипломатически връзки, другарство, съдействие и взаимопомощ.

На територията на Донецката национална република са видяни огромен брой бронирани коли, заяви Интерфакс. 

Изданието цитира очевидци, че две колони от бронирани машини се намират на територията на Донецката национална република и се движат на север и запад. Същото видео, което разгласява организацията се популяризира в няколко самостоятелни канала в Телеграм. От видеото не излиза наяве къде тъкмо е снимано. Каналът Baza оповестява за доста военна техника и на територията на ЛНР. 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР